Tilleggsutsyr til sykkel fra Ortlieb og Abus

Med vårt utvalg av sidevesker og låser, hjelmer og annet tilleggsutstyr, gjør vi sykkel kjøpet ditt enklere for deg. Ønsker du deg høyere lastekapasitet og mulighet for å dra på butikken uten å måtte bruke bilen, da er en sideveske fra Ortlieb midt i blinken for deg! Sidevesker på en sykkel eller elsykkel er et mer fleksibelt alternativ en de store lastesyklene. Modellen vi selger mest av er Back-Roller Classic, Back Roller Plus og Velo Shopper. Back-Roller er et godt valg for deg som ønsker en vanlig sideveske som er vanntett og enkel å bruke. Dersom du ønsker mer beskyttelse for det du skal frakte, er Velo Shopper et godt valg.

Noen ganger trenger man litt mer sikkerhet til sykkelen og det finner du i utvalget vårt av låser fra ABUS. Det tyske familieselskapet ABUS er verdensledende på låser og sikkerhetssystemer.

Vi har både låser og hjelmer fra Abus. Enten du trenger en enkel wirelås eller en solid Granitt X, så har vi det stort sett på lager. Hjelmer har vi i flere farger og størrelser. Velkommen innom vår elsykkel butikk. Vi hjelper deg med hele dit sykkel kjøp! Se noe av vårt tilleggsutstyr her: https://www.oslosykkelverksted.no/utstyr