Sykkelutstyr

Oslo Sykkelverksted har et godt utvalg av utstyr til sykkel. Enten du har tenkt til å pendle eller sykle i skogen så har vi utstyr som kan gjøre sykkelturen din mer behagelig. 

Vi har et stort utvalg av Ortlieb sykkelvesker, ABUS låser og hjelmer, godt utvalg av hjelmer fra Lazer, sykkeltilbehør som skjermer, lys, bagasjebrett, og støtter fra BBB, dekk til elsykkel med høy kvalitet fra Scwhalbe og Pirelli og mye annet. Se noe av vårt utvalg her, eller kom innom butikken vår for å se alt.

Bla ned for å se noe av vårt utvalg! Vi har mye mer i butikken, så kom gjerne innom!

ABUS Pedelec Hjelm helmet, oslo sykkelverksted sykkelbutikk

Dekk og piggdekk

Til elsykkel og sykkel

Gode dekk er et viktig moment for en god sykkelopplevelse, mindre punkteringer eller en trygg sykkeltur på vinteren. Vi fører et stort utvalg av dekk fra kjente kvalitetsmerker og har dekk til alle vanlige elsykler og sykler. Enten du trenger nye dekk til landeveissykkelen, grovere knaster til stisykkelen eller skarpe pigger til vintersykkelen så har vi det du trenger.
Piggdekk til elsykkel og sykkel fra Suomi Tyres og Continental. Grusdekk til gravel og hardtail, samt stisykkel dekk fra Pirelli. Landeveisdekk fra Vittoria og Continental. Vanlige dekk til elsykkel og hybridsykkel fra Pirelli, Schwalbe, Vittoria og Continental
 

Scwalbe logo oslo sykkelverksted
vittoria-logo-vector
continental-logo-black
Suomi Tyres logo.jpeg
Logo_Pirelli
Lazer Logo.png

Lazer Helmets produserer noe av det ypperste av hjelmer og gir deg svært trygge hjelmer med veldig god passform. MIPS systemet er vitenskapelig bevist å gi en større sikkerhet til brukerne sammenlignet med hjelmer uten MIPS.