Sykkelutstyr

Oslo Sykkelverksted har et godt utvalg av utstyr til sykkel. Enten du har tenkt til å pendle eller sykle i skogen så har vi utstyr som kan gjøre sykkelturen din mer behagelig. 

Vi har et stort utvalg av Ortlieb sykkelvesker, ABUS låser og hjelmer, godt utvalg av hjelmer fra Lazer, sykkeltilbehør som skjermer, lys, bagasjebrett, og støtter fra BBB og mye annet. Se noe av vårt utvalg her, eller kom innom butikken vår for å se alt.

Bla ned for å se noe av vårt utvalg! Vi har mye mer i butikken, så kom gjerne innom!

Oslo Sykkelverksted fører Ortlieb, verdens ledende produsent av vanntette vesker til sykkel. Selskapet ble startet i 1982 av Hartmut Ortlieb etter at han var grundig lei av at arbeidstøyet var vått før han kom frem til jobb.

Ortlieb er en tysk produsent og er svært opptatt av høy kvalitet. I begynnelsen ble veskene håndsydd av lastebil presenning. Senere har mer moderne materialer tatt over, og kvaliteten blir stadig bedre. 

De har i dag et stort utvalg av vanntette sykkelvesker med svært høy kvalitet og til alle slags formål. Er du på jakt etter en spesifikk modell kan vi bestille den til deg hvis vi ikke har den på lager. Nedenfor ser du utvalget av de vanligste vesken som vi stort sett har inne i butikken.
Ortliebs hjemmeside - www.ortlieb.com

 

ABUS er markedsleder på salg av låser og sikkerhetsutstyr til sykkel. Med over 90 års erfaring innen låser og sikkerhetssystemer kan ABUS tilby noe av det ypperste markedet har å by på.  

Oslo Sykkelverksted tilbyr et utvalg av låser og hjelmer fra ABUS. Låsene er av varierende lengde og tykkelse og vi har flere typer som er FG godkjent. 

Hjelmene fra ABUS er lette å justere, noe som gjør at de sitter veldig komfortabelt på hodet. Pedelec og Urban serien har en mer urban utforming en mange andre hjelmer på markedet og mange velger derfor disse hjelmene fordi de er fine. 

Låser

Hjelmer

Vi har også et stort utvalg med Kryptonite låser. Sammen med ABUS er Kryptonite en ledende produsent av sykkellåser i verden og den opprinnelige produsenten av bøylelåsen. Kryptonite bruker hovedsakelig herdet stål i sine låser, noe av det vanskeligste å kutte når det kommer til metall til sykkellåser.