top of page
Søk
  • Oslo Sykkelverksted

Tilleggsutsyr til sykkel fra Ortlieb og Abus

Oppdatert: 6. jun. 2019

Med vårt utvalg av sidevesker og låser, hjelmer og annet tilleggsutstyr, gjør vi sykkel kjøpet ditt enklere for deg. Ønsker du deg høyere lastekapasitet og mulighet for å dra på butikken uten å måtte bruke bilen, da er en sideveske fra Ortlieb midt i blinken for deg! Sidevesker på en sykkel eller elsykkel er et mer fleksibelt alternativ en de store lastesyklene. Modellen vi selger mest av er Back-Roller Classic, Back Roller Plus og Velo Shopper. Back-Roller er et godt valg for deg som ønsker en vanlig sideveske som er vanntett og enkel å bruke. Dersom du ønsker mer beskyttelse for det du skal frakte, er Velo Shopper et godt valg.

Ortlieb Back Roller Plus sideveske pannier Oslo Sykkelverksted
Ortlieb Back Roller Plus

Ortlieb Velo Shopper sideveske pannier Oslo Sykkelverksted
Ortlieb Velo Shopper


Ortlieb Back Roller vanntett sideveske pannier Oslo Sykkelverksted sykkel elsykkel
Ortlieb Back Roller Classic

Noen ganger trenger man litt mer sikkerhet til sykkelen og det finner du i utvalget vårt av låser fra ABUS. Det tyske familieselskapet ABUS er verdensledende på låser og sikkerhetssystemer.

ABUS Urban Hjelm Oslo Sykkelverksted
ABUS Urban hjelm

Vi har både låser og hjelmer fra Abus. Enten du trenger en enkel wirelås eller en solid Granitt X, så har vi det stort sett på lager. Hjelmer har vi i flere farger og størrelser. Velkommen innom vår elsykkel butikk. Vi hjelper deg med hele dit sykkel kjøp! Se noe av vårt tilleggsutstyr her: https://www.oslosykkelverksted.no/utstyr

114 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page