Julegavetips 2023

Julehandelen er over oss og siden du har søkt på julegavetips klør du deg sikkert i hodet over hva du skal kjøpe. Sykkel relaterte produkter er ikke en dum ide, siden leveringstiden på sykler og deler bare øker. Oslo Sykkelverksted har lagrene fulle og her kommer noen gode julegavetips til han og henne!

Gavetips til jul:

Vinteren er her og dersom du vil gi noe som kan brukes med en gang er en god ide til vinter syklisten. Barmitts er varme neopren trekk til styret noe som holder vann og vind unna. Her blir det god plass for å hansker under slik at det blir godt å varmt på hendene selv om det er kaldt ute. Fra kroner 799,-

Ortlieb Backroller

Sidevesker er et must om man frakter med seg mye til og fra A til B. Ortlieb er alle sideveskers mor og har levert noe av det ypperste av kvalitet når det kommer til sidevesker til sykkel helt siden selskapets begynnelse. Vi har stort utvalg av Ortlieb sidevesker. Kom innom for å se vårt utvalg.

Sigma, oppladbar kraftig lykt

Lys er påbudt på sykkel etter mørkets frembrudd. Det reduserer sansynligheten for ulykker og gjør det lettere å sykle når veien er mørk. Vi har et godt utvalg av sykkellykter. Alt fra de som gjør deg synlig til de som lyser opp veien. Lykter og lyktesett fra 149,-.

Merida Silex 400

Merida Silex 400 er en svært god blandevei sykkel for et veldig allsidig bruk! Er du på jakt etter en allsidig og godt utstyrt gravel med veldig god sittestilling og fantastiske kjøreegenskaper, er dette sykkelen for deg. Silex rammen kommer med masse skruehull slik at du kan sette på det du vil av bæresystemer. Når rammen også er tilrettelagt for opp til 42mm dekk vil du ha masse komfort selv på grusveier eller dårlig underlag.


Nå (Vinter 2023/2024) er den på vintertilbud til 15 999,- inkludert heldekkende skjermer og piggdekk!

Sykkellås fra ABUS

En kraftig sykkellås er også kjekt å ha. Wirelås hindrer folk som røsker med seg en løs sykkel, men ikke så mye mer enn det. Skal du stå et litt usikkert sted trenger du en lås som gir litt mer motstand. Abus har et godt utvalg av kjettinglås av herdet stål. Flere av disse er også FG godkjent, noe noen forsikringsselskaper krever.

Suomi Tyres

Piggdekk er også noe alle vinter syklister bruker. Skal man sykle når det er snø, frost eller is, så trenger man pigger for å holde balansen. Vi har et godt utvalg av de mest solide og anerkjente piggdekkene til sykkel, fra Suomi, Continental, og Schwalbe. De som sykler med pigger på vinteren føler seg tryggere på sykkelen enn på bena!

Les mer om piggdekk her

Sykkel-sjampo

Det viktigste vedlikeholdet man kan gjøre

på sykkelen er å vaske den, spesielt på vinteren når det saltes og snør. Salt gjør at metall korroderer mye raskere enn normalt, og det er derfor essensielt å holde sykkelen ren for at ikke salt skal sette seg fast og ødelegge sykkelen. Den beste gaven du kan gi din kjære (snakker selvfølgelig om sykkelen) er derfor en god sykkel-sjampo. Sykkel-sjampo beskytter mer mot flass av lakk og fjerner fett som og skit som ikke er naturlig på sykkelen. En tommelfingerregel er en vask i måneden om sommeren og en vask i uka om vinteren. Les mer om hvordan du kan vaske sykkelen her.

Liste med julegavetips til han og henne:

  1. BarMitts sykkelvanter
  2. Ortlieb Backroller sidevesker til sykkel
  3. Sigma Aura 80, kraftig sykkel lykt
  4. DBS Metropolis, knallbra tilbud elsykkel
  5. Sykkellås, fra ABUS og Kryptonite
  6. Vinterdekk, fra anerkjente Suomi og Schwalbe
  7. Sykkel sjampo, det mest essensielle vedlikeholdet av sykkel.

Oslo Sykkelverksted ønsker deg ett riktig godt hjul!