DBS Pelikan T5.1

kr54 999,00

Allsidig og prisgunstig transportsykkel med longtail.

Spesifikasjoner & Beskrivelse

Om sykkelen:

DBS Pelikan er et godt nytt produkt fra DBS hvor de dyktige ingeniørene virkelig har fått ha styring. Dette er en veldig allsidig lastesykkel som kommer som et friskt pust inn i lastesykkel markedet, og Pelikan ruller raskt opp som en stor utfordrer til andre Longtail sykler fra både R&M, Tern og Yuba. Sykkelen er gjennomført med høy kvalitet på både de store viktige delene, samt de små detaljene.

Hva er unikt med denne?
DBS Pelikan kommer med Shimano sitt 5 girs navgir beregnet for elsykler. Disse girene har overdimensjonerte lagre, for å tåle den ekstra påkjenningen som lastesykler blir utsatt for, både fra vekt og fra dreiemomentet fra motoren på 85Nm. Tilsvarende elsykler kommer noen ganger med beltedrift. Det er et godt alternativ til kjede for noen, men mange tror beltedrift er vedlikeholdsFRITT. Det er det ikke. Kjededrift, og da spesielt med Shimano sitt 5 navgir, er den beste løsningen for de aller fleste, både i forhold til pris, vedlikehold, bruk og slitestyrke.

Denne sykkelen kommer også med en smart løsning på styret, for styret enkelt kan roteres 90 grader. Slik tar den mye mindre plass i en sykkelbod eller i et sykkelstativ.

Utstyrsmulighetene er også gode og mange. Og i motsetning til mange konkurrenter er ekstrautstyret til disse syklene noe av det mest prisgunstige du vil komme over. Samtidig er kvaliteten svært høy.

Rent praktisk
Kraftig transportsykkel med longtail. Ekstra lang bagasjebærer med plass til 2 barn. Sykkelen har 5 gir, med stort spenn. Det letteste er passe lett, det tyngste er passe tungt. Kraftig EP6 motor fra Shimano som yter 85 Nm. Batteriet på 504 Wh har god kapasitet for tur- og transportbruk. Bagasjebærer har plass til grind (som vist på bildet, denne kjøpes separat), eventuelt 2 barneseter, eller 1 barnesete og bag.

Spesifikasjoner:

  • Motor – Shimano EP6 85Nm
  • Batteri – Shimano 504Wh
  • Bremser – Shimano MT420 dobbelstemplet
  • Ramme – Aluminium
  • Gir – Shimano Nexus 5S ebike

 

Les om riktig bruk av sykkelen her:

Hvordan bruker man en sykkel riktig?

Sjekk ut våre vinter tilbud!

Spar opptil 8000,- på våre vinterpakker