Vurderer du elsykkel?

Er du på jakt etter elsykkel men syntes det er vanskelig å velge? Valg av elsykkel er ikke så vanskelig som det kan virke som.

Det første du bør tenke på er hva slags type sykkel du trenger. Sykler du offroad eller skal du pendle til og fra jobb på asfalt? Ønsker du en sporty sykkel eller å sitte så komfortabelt som mulig med kurv både foran og bak? Her står altså valget mellom Offroad sykkel, hybridsykkel eller bysykkel.

Det andre du kan tenke på er hvor ofte du skal sykle og om du har mange bratte bakker. Skal du sykle lange turer flere ganger i uka, eller skal du kun korte turer på noen få kilometer en gang i blant? Skal du sykle med barn i sykkelsete eller i barnevogn? Dette avgjør om du trenger en kraftigere krankmotor eller om det holder med en rimeligere navmotor.

Til slutt må du tenke på distansen du skal sykle. Skal du sykle mer enn 30-40 kilometer om dagen så er du nødt til å ha et batteri som er større enn markeds standarden på 14Ah(500Wh). Da kan enten et 17Ah(625Wh) eller et dobbelt batteri gjøre nytten. Synes du fortsatt det er vanskelig å velge kan du komme innom vår elsykkel butikk i Sannergata, så hjelper vi deg velge. Les mer om våre elsykler på https://www.oslosykkelverksted.no/elsykkel