Vinter 4.jpg

Sykkelservice og reparasjon

To til tre dager ventetid på reparasjon av sykler. Ring gjerne før du leverer, for nærmere avtale. For booking av innlevering ring 22354865 eller send oss en melding.

Piggdekk

Vi bytter dekk i løpet av en til to dager. Ingen timebestilling for omlegg. 

VERKSTED

Oslo Sykkelverksted er et av Oslos eldste og ledende sykkelverksted. Flere av våre ansatte har fagbrev på hvert sitt felt, og flere dyrker sykkelinteressen også på fritiden. Vi utfører reparasjon og sykkelservice på alle vanlige sykler, og mekaniske reparasjoner på de fleste elsykler. Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt

Vinterdekk

Piggdekk sesongen er her! Sykling på vinteren blir stadig mer populært. Piggdekk bør ha 240 pigger eller flere for at dekket alltid får godt feste. Sykler du daglig anbefaler vi at du kjøper kvalitetsdekk. Dekkene vi selger holder stort sett tre fulle sesonger før de bør byttes, i motsetning til rimelige dekk som holder tre uker. Kjøp piggdekk nå!

Reparasjon

Har du et problem med sykkelen din? Oppfører den seg merkelig? Kom innom oss i Oslo Sykkelverksted, så hjelper vi deg med å reparere den! Er du usikker på hvor mye det vil koste kan vi ta imot sykkelen og lage et prisoverslag før vi gjør noe med den. 

Slangebytt

Stort sett er kun en dag ventetid på bytte av slange og dekk. Trenger du ny slange til barnevogn gjør vi dette mens du venter.

Ventetid

April og Mai er høysesong på verksted. Det kan derfor lønne seg å ta kontakt og bestille time for å få reparert sykkelen din i denne perioden. Ellers på året er det stort sett god kapasitet på verkstedet, og kun et par dager ventetid. 

På grunn av ekstra stor pågang har ventetiden vært lang hele sesongen. Ta kontakt for booking.

Sykkelservice

En sykkelservice hos oss ligger på vanligvis på mellom 500 og 800 kroner i arbeid, og eventuelle deler i tillegg. En vanlig sykkelservice innebærer justering av gir og bremser, bytte av de vanligste slitedelene som klosser og wire, sjekke drivverk og alle lager, smøre kjede og fylling av korrekt lufttrykk i dekk. Dersom vi ser at det er mye som burde gjøres ringer vi deg med pris!

Vedlikeholds kostnad

Ved normalt vedlikehold, som regelmessig vasking av sykkelen og smøring av kjedet, bør man regne med en vedlikeholds kostnad på 1 krone per kilometer bruk. Dersom man ikke vedlikeholder sykkelen kan kostnaden fort to eller tredobles. Er man veldig flink til å holde sykkelen ren kan kostnaden halveres. Slitedeler holder mye lenger om det ikke ligger sand, smuss og gammel olje på sykkelen. 

Brukermanual

Elsykkel

Når du har kjøpt elsykkel er det noen ting som er viktig å huske på for at elsykkelen skal holde så lenge som mulig. Les gjennom brukermanualen som fulgte med når du kjøpte den! Vi har laget en forkortet versjon med det mest essensielle av informasjon, slik at det blir lettere å sette seg inn i det man bør huske på. Les den her:

www.oslosykkel.no/brukermanual-elsykkel

Vårsjekk

Mange vet at det er viktig med en service på sykkelen en gang i blant. Mange velger også å gjøre dette på våren. Hvis du er smart tar du med sykkelen på slutten av sesongen når pågangen på verksted er mindre. Da er sykkelen klar til bruk når du tar den frem om våren.

 
 
 
 
 
 
 
 

Telefon: 22 35 48 65

Epost: post@oslosykkelverksted.no

Vi tar forbehold om mulige feil i tekst og bilder i annonsene