Ventetid reparasjon oslo sykkelverksted

VENTETID
1-2 DAGER 

VERKSTED

Oslo Sykkelverksted er et av Oslos eldste og ledende sykkelverksted. Vi utfører reparasjon og sykkelservice på alle vanlige sykler, og mekaniske reparasjoner på de fleste elsykler. Når du leverer sykkelen din morgenen du har booket innlevering, vil sykkelen normalt sett være ferdig samme dag. Flere av våre ansatte har fagbrev på hvert sitt felt, og flere dyrker sykkelinteressen også på fritiden. Vi er et sykkelverksted som holder til sentralt i Oslo, med gode åpningstider for deg som pendler. Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt

Reparasjon

Har du et problem med sykkelen din? Oppfører den seg merkelig? Kom innom oss i Oslo Sykkelverksted, så hjelper vi deg med å reparere den! Er du usikker på hvor mye det vil koste kan vi ta imot sykkelen og lage et prisoverslag før vi gjør noe med den. 

Oslo Sykkelveksted, sykkelservice, sykkelreparason

Slangebytt

Stort sett er det kun en til to dager ventetid på bytte av slange og dekk. Når det er høysesong i april og mai kan ventetiden bli lenger. Trenger du ny slange til barnevogn gjør vi dette mens du venter.

Klikk her for å lese mer om å bytte slange eller dekk på sykkel.

Two Man Bicycle Store

Ventetid

April og Mai er høysesong på verksted. Det kan derfor lønne seg å ta kontakt og bestille time for å få reparert sykkelen din i denne perioden. Ellers på året er det stort sett god kapasitet på verkstedet, og kun et par dager ventetid. 

På grunn av ekstra stor pågang har ventetiden vært lang hele sesongen. Ta kontakt for booking.

Oslo Sykkelverksted, sykkelservice, sykkel, elsykkel

Sykkelservice

En sykkelservice hos oss ligger på vanligvis på mellom 600 og 1200 kroner i arbeid, og eventuelle deler i tillegg. En vanlig sykkel service innebærer justering av gir og bremser, bytte av de vanligste slitedelene som klosser og wire, sjekke drivverk og alle lager, smøre kjede og fylling av korrekt lufttrykk i dekk. Dersom vi ser at det er mye som burde gjøres ringer vi deg med pris! Ta sykkelservice hos oss, et sykkelverksted sentralt i Oslo.

Oslo Sykkelverksted, sykkelservice, verktøy

Vedlikeholds kostnad

Ved normalt vedlikehold, som regelmessig vasking av sykkelen og smøring av kjedet, bør man regne med en vedlikeholds kostnad på 1 krone per kilometer bruk. Dersom man ikke vedlikeholder sykkelen kan kostnaden fort to eller tredobles. Er man veldig flink til å holde sykkelen ren, kan kostnaden halveres. Slitedeler holder mye lenger om det ikke ligger sand, smuss og gammel olje på sykkelen. 

51426066_10155848753766850_3217115746643

Brukermanual
Elsykkel

Når du har kjøpt elsykkel er det noen ting som er viktig å huske på for at elsykkelen skal holde så lenge som mulig. Les gjennom brukermanualen som fulgte med når du kjøpte den! Vi har laget en forkortet versjon med det mest essensielle av informasjon, slik at det blir lettere å sette seg inn i det man bør huske på. Les den her:

www.oslosykkel.no/brukermanual-elsykkel

Oslo Sykkelverksted, brukermanual elsykkel, sykkelbutikk

Vårsjekk

Mange vet at det er viktig med en service på sykkelen en gang i blant. Mange velger også å gjøre dette på våren. Hvis du er smart tar du med sykkelen på slutten av sesongen når pågangen på verksted er mindre. Da er sykkelen klar til bruk når du tar den frem om våren.

Oslo Sykkelversted, Sykkelservice, vårsjekk,sykklbutikk

Vinterdekk

Piggdekk sesongen er her! Sykling på vinteren blir stadig mer populært. Piggdekk bør ha 240 pigger eller flere for at dekket alltid får godt feste. Sykler du daglig anbefaler vi at du kjøper kvalitetsdekk. Dekkene vi selger holder stort sett tre fulle sesonger før de bør byttes, i motsetning til rimelige dekk som holder tre uker. Kjøp piggdekk nå!

Oslo Sykkelversted, piggdekk

Innlevering

Ved innlevering av sykkel til service skal sykkelen leveres uten ekstrautstyr. Låser, sidevesker o.l. tar mye plass og gjør det vanskeligere for oss å reparere sykkelen. Sykkelen skal også leveres vasket. Skitne sykler sliter mer både på din egen sykkel, men også på verktøyet vårt. Svært skitne sykler vil derfor i noen tilfeller koste mer å reparere, enn om de var rene. Vi vasker ikke sykler. 

51489581_10155848753706850_2286756488082882560_o.jpg