top of page

Oslo Sykkelverksted 

~ Faghandel på sykkel og elsykkel ~

Oslo Sykkelverksted er et av Oslos eldste sykkelbutikker. Vi har i dag et utvalg på over 50 modeller elsykler. Her finner du alt fra bysykler til fulldempede stisykler. Det største utvalget er midt i mellom, altså for helt normale pendlere som sykler mest til og fra jobb og kanskje en tur i marka innimellom. 

Med lang erfaring innen forretningsdrift og dyktige ansatte har Oslo Sykkelverksted blitt en av de mest veldrevne bedriftene, i en utfordrende bransje. 

 

Historie

~ Sykkelbutikk for vanlige folk ~ 

Oslo Sykkelverksted har alltid hatt fokus på den vanlige syklisten. Her er dørkarmen bred og terskelen lav for å se på ny sykkel eller fikse din gamle.

Siden oppstarten av Oslo Sykkelverksted AS i 2004 har mye skjedd. I begynnelsen var bedriften et tilnærmet rent verksted. Etter kort tid ble lokalene for små, og bedriften flyttet noen hundre meter til her vi holder til i dag. Med større lokaler ble det mulighet for større butikk og salg av nye sykler. De siste ti årene har salget dreid seg over til elsykler.

Oslo Sykkelverksted er en service bedrift, som har som mål å gi deg den beste sykkelopplevelsen. Enten det skjer ved å reparere din gamle sykkel til en god pris, eller hjelpe deg med å finne riktig sykkel til ditt behov så får du hjelp til dette her.

Sykkelmekaniker

~ Sykkel både på jobb og fritid ~

Våre ansatte er dyrker sykkel interessen både på jobb og som hobby. De fleste sykler til og fra jobb i tillegg til at det sykles mye på fritiden. Med lang erfaring både fra sykkel bransjen og som aktive syklister kan vi tilby svært god service og kvalitet i det arbeidet vi gjør. Vi ønsker at kunder skal få en god sykkelopplevelse og med vår erfaring kan vi hjelpe deg med det. 

~ Jobbe hos oss~

Ønsker du å jobbe i en sykkelbutikk med salg eller service av sykler? Det er ofte behov for ekstra folk i sesongen. Kom gjerne innom med en søknad og CV så tar vi kontakt dersom det er behov! 

bottom of page