Bytte slange på sykkel - fra 299,-

Vi hjelper deg når uhellet er ute. Har du punktert og må bytte slange fikser vi stort sett sykkelen i løpet av en til to virkedager. 

Det er ikke veldig vanskelig å bytte slange, og det finnes mange gode filmer som viser hvordan man kan gjøre det. 

Blant annet denne fra ParkTook

Dersom du ikke har tid, hjelper Oslo Sykkelverksted deg gjerne! Slangebytt koster fra 299,- hvor prisen avhenger av om sykkelen er relativt standard eller heller sær. Lastesykler koster gjerne mer fordi det er mye utsyr som ofte gjør det mer kronglete å ta av og på hjul, samt justere bremser etter omlegg av dekk på sykkel. 

 


Hvor mye koster det å bytte dekk?

Noen ganger kan det være behov for å bytte dekk på sykkel, da vil prisen av dekk komme i tillegg. Vi kan også bytte dekk fra sommer til vinterdekk på din sykkel eller elsykkel. Omlegging av dekk koster fra 450,- avhengig av hva slags sykkel du har. 
 

Bytte slange på barnevogn gjør vi stort sett alltid mens du venter! 

Bytte slange og dekk oslo sykkelverksted

Dekk til elsykkel og sykkel

Vi har et stort utvalg av dekk fra kvalitetsmerker som Maxxis, Pirelli, Continental, Vittoria og Schwalbe. Vi har også et godt utvalg av Piggdekk fra Suomi Tyres og Continental. 

 

Vi har alle typer dekk, både til landeveissykkel, gravel, hybrid, hardtail og fulldempet stisykkel. Har du behov for hjelp til å velge, så hjelper vi deg gjerne. Se vårt utvalg av sykkeldekk i vår sykkelbutikk i Oslo, eller ring oss. 

 

Det kan være stor pågang for å bytte dekk på elsykkel og sykkel både på våren og sen høsten. Ta gjerne kontakt med oss om vi har mulighet til å bytte dekk på sykkelen din.

Oslo Sykkelverksted er et av de største sykkelbutikkene og sykkelverkstedene i Oslo. Trenger du hjelp med å kjøpe sykkel eller elsykkel er det bare å ta kontakt. 

Klikk her for hva du bør gjøre/tenke på før du leverer inn sykkelen.