top of page

Bytte slange og dekk på
sykkel og elsykkel

Vi hjelper deg når uhellet er ute. Har du punktert og må bytte slange fikser vi stort sett sykkelen i løpet av en til to virkedager. 

Hvor mye koster det å bytte sykkel slange?
Slangebytt koster fra 349,- hvor prisen avhenger av om sykkelen er relativt standard eller heller sær. Lastesykler koster stort sett mer fordi det er mye utsyr som ofte gjør det mer kronglete å ta av og på hjul, samt justere bremser etter omlegg av dekk på sykkel. 


Hvor mye koster det å bytte dekk?

Omlegging av dekk koster fra 450,- avhengig av hva slags sykkel du har. Noen ganger kan det være behov for å bytte dekk på sykkel, da vil prisen av dekk komme i tillegg. Vi kan også bytte dekk fra sommer til vinterdekk på din sykkel eller elsykkel.
 

Bytte slange på barnevogn gjør vi stort sett alltid mens du venter! 

Bytte slange og dekk oslo sykkelverksted

Dekk til elsykkel og sykkel

Vi har et stort utvalg av dekk fra kvalitetsmerker som Maxxis, Pirelli, Continental, Vittoria og Schwalbe. Vi har også et godt utvalg av Piggdekk fra Suomi Tyres og Continental. 

 

Vi har alle typer dekk, både til landeveissykkel, gravel, hybrid, hardtail og fulldempet stisykkel. Har du behov for hjelp til å velge, så hjelper vi deg gjerne. Se vårt utvalg av sykkeldekk i vår sykkelbutikk i Oslo, eller ring oss. 

 

Det kan være stor pågang for å bytte dekk på elsykkel og sykkel både på våren og sen høsten. Ta gjerne kontakt med oss om vi har mulighet til å bytte dekk på sykkelen din.

Oslo Sykkelverksted er et av de største sykkelbutikkene og sykkelverkstedene i Oslo. Trenger du hjelp med å kjøpe sykkel eller elsykkel er det bare å ta kontakt. 

Klikk her for hva du bør gjøre/tenke på før du leverer inn sykkelen. 

 


 

bottom of page