Sidevesker fra Ortlieb

Et must for deg som sykler mye

Hos Oslo Sykkelverksted finner du sideveskene til Ortlieb, verdens ledende produsent av vanntette vesker til sykkel. Selskapet ble startet i 1982 av Hartmut Ortlieb etter at han var grundig lei av at arbeidstøyet var vått før han kom frem til jobb.

Historien til Ortlieb

Ortlieb er en tysk produsent og er svært opptatt av høy kvalitet. I begynnelsen ble veskene håndsydd av lastebil presenning. Senere har mer moderne materialer tatt over, og kvaliteten blir stadig bedre. De har i dag et stort utvalg av vanntette sykkelvesker med svært høy kvalitet og til alle slags formål. Er du på jakt etter en spesifikk modell kan vi bestille den til deg hvis vi ikke har den på lager.

Overlegen kvalitet

For å forklare hvor overlegent produktene fra Ortlieb er, så var det ei som syklet fra Tyskland til Nordkapp som hadde sidevesker fra en konkurrent. Når hun så at vi hadde Ortlieb, kjøpte hun to tilsvarende vesker som hun hadde, bare for å bytte dem ut til det som virkelig fungerte. Ortlieb kommer svært godt ut av tester. De har ekstrem slitestyrke, men koster likevel ikke mer enn de fleste konkurrenter som påstår at de har kvalitet. En veldig god side som tester produkter grundig er GearLab. Her kan du lese testen om vår mest solgte sideveske Ortlieb Backroller Classic: https://www.outdoorgearlab.com/reviews/biking/bike-panniers/ortlieb-back-roller-classic

Det ultimate ekstrautstyret til en sykkel

Ortlieb sidevesker er det ultimate ekstrautstyret for deg som skal pendle eller som sykler mye. Her får du plutselig mulighet til å ta med deg klær eller bærepose med mat, mye lettere enn før. Enten du skal pendle, eller dra på tur i skogen, så er sidevesker til sykkel noe som gjør sykkelturen til en mye bedre opplevelse. Du slipper i mange tilfeller ryggsekken, eller du får med deg mye mer utstyr, uten at det er stress. Du vet ikke hvor mye du trenger sidevesker før du har skaffet deg det. Ortlieb er så sikre på produktet sin kvalitet at de tilbyr fem års garanti på sine sidevesker, om du registrerer produktet ditt på deres hjemeside.

Gavetips

En sideveske fra Ortlieb er et flott gavetips også. Her finner du fine produkter av høy kvalitet, og alle syklister som ikke har en sideveske har faktisk behov for en. Her får du med deg ryggsekken tørr, du får med deg en full bærepose med mat. Kommer du på at du skal hente noe på posten? Ikke noe problem, du putter det i sideveska! Skulle du ønske sideveska også var en ryggsekk? Da er Ortlieb Vario PS produktet for deg!