top of page

Reparasjon av sykkel og elsykkel

Hvor mye koster det å reparere en sykkel? Hvor lang tid tar det å reparere sykkelen min? 

Vi får dagelig spørsmål som dette, og det finnes dessverre ikke noe fasit. Noen ganger får vi inn sykler til service som ikke trenger service i det hele tatt. Andre ganger får vi inn sykler som vil koste langt mer å reparere enn en tilsvarende sykkel koster ny. Noen ganger har en stein kilt seg fast i giret, og vi har fikset sykkelen nesten før du har kommet inn døra, andre ganger må deler bestilles og mange komponenter byttes, eller vi må feilsøke over flere dager. Da kan ting ta tid. Normalt reparerer vi sykler samme dag som du leverer den inn slik at den er klar til å hentes fra senest klokken 16.00. Hvis noe annet er tilfellet vil vi avklare dette tydelig. 

Vi reparerer alt mekanisk på alle vanlige sykler og elsykler. Vi utfører også taksering på sykkelen dersom den har blitt utsatt for uhell eller tyveri. 

Priser: 
1. Småreparasjoner
koster gjerne bare noen hundre kroner. Dette gjelder alt fra bytting av slange og dekk, montering av enkelt utstyr, bytte av bremseklosser, retting av hjul etc. 

2. Årlig service ligger ofte på mellom 650,- og 1500,-. Dette innebærer å gå over hele sykkelen, sjekke tilstanden på slitedeler, justere gir og bremser, bytte normale slitedeler og gjøre sykkelen klar for en ny sesong. På en årlig service avdekker vi noen ganger større feil eller mangler ved sykkelen, og da ringer vi gjerne med prisoverslag før vi gjør noe som helst med sykkelen. 

3. Store reparasjoner kan bli mer kostbart, dersom det er snakk om å bytte mange store deler. Aktive syklister må for eksempel gjerne bytte drivverk en gang i året. Dette er en reparasjon som gjerne koster fra 1500,- og oppover, avhengig av hvor omfattende slitasjen er og hvilken kvalitet man ønsker på delene. Regelmessig rengjøring gjør at sykkelen og de enkelte slitedelene holder svært mye lenger enn om man ikke rengjør sykkelen. 

Lurer du på hvor mye det koster å fikse sykkelen din må du gjerne komme innom for å få et prisoverslag.
Ta kontakt for å booke dato for innlevering!

Oslo Sykkelverksted fikse sykkel
bottom of page