HAR DU SPØRSMÅL, TA KONTAKT

Ring oss på 22354865 for å bestille time. Hvis du ikke får tak i oss på telefon, kan du sende oss en melding så svarer vi så raskt vi kan! Dersom du skal bestille time for sykkel service kan du legge igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg opp fra 22354865 for å avklare når det passer.  
 

IMG_8437.jpg

Takk for din henvendelse! Vi svarer deg så snart vi kan

Hvor er Oslo Sykkelverksted?

Oslo Sykkelverksted er en sykkelbutikk som holder til i Sannergata, 300 meter fra Ringen Kino, helt øverst på Rodeløkka i Bydel Grynerløkka. Rett ved Jokern på hjørnet. 30 bussen stopper rett rundt hjørnet på Dælenenggata busstopp, og 21 bussen på Københavngata i Ring 2. Nærmeste trikkestopp er Birkelunden med trikk 11, 12 og 13. 

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter i alle sidegatene til Sannergata. Nærmeste parkering er i Christies gate, med innkjøring fra Schleppegrells gate. Københavngata P-hus er et annet alternativ som ligger to minutter gangavstand fra butikken.

Kart, parkerig oslo sykkelverksted sykkelbutikk

FØLG OSS!

Instagram - @oslosykkel

Angående Korona

Butikken har igjen åpent fra torsdag 6. mai med strenge smittevernregler.

 - Dersom du ønsker å prøve sykler vil det enkleste være å ringe å bestille en modell på forhånd, slik at vi kan klargjøre den før du kommer. Da vil du være sikker på at du får prøvd en modell som passer deg.  


 - MAKS 2 kunder i butikken samtidig.

 - Hold avstand, dersom det ikke er mulig er det fint om du bruker munnbind. 

- Desinfiser hendene og registrer deg som gjest.


 - Du kan også bestille sykler på nett og hente den i vår butikk.

Verksted holder åpent som normalt, men man må reservere time. Det vil altså ikke være mulighet for å få reparert på dropin. Ta kontakt i skjemaet øverst på denne siden for å reservere time.

2.png

Begrens mulig smitte ved å holde 1 meter avstand til betjening. Om det ikke er mulig, bruk gjerne munnbind. Smil varmer like mye på den avstanden.

Åpningstider
Man-fre   0800 - 1700 

Lørdag    1000 - 1500

3.png

Håndvask er alltid viktig, og hjelper med å hindre smittespredning. 

1.png

Vi desinfiserer jevnlig berøringspunkter som dørhåndtak, bankterminaler, og sykler ved inn og utlevering.