Kalkhoff elsykkel

Kalkhoff elsykkel

Som et av de eldste sykkelmerkene i Europa, har Kalkhoff klart å tilby svært god kvalitet i over 100 år. Fabrikken holder fortsatt til i Cloppenburg i Tyskland, der bedriften ble etablert i 1919. Kalkhoff leverer svært høy kvalitet i forhold til pris, og er vårt klart bestselgende merke.

Kalkhoff selger i all hovedsak elsykler og sykler til vanlige pendlere og tur syklister. En elsykkel fra Kalkhoff gir deg svært mye elsykkel for pengene. Enten du skal sykle turer eller pendle har Kalkhoff en elsykkel til deg! De produserer årlig testvinnere i europeiske elsykkel tester. På din neste Kalkhoff kan du være sikker på at du blir fornøyd!

Elsykkel med Bosch Motor

Kalkhoff produserer et stort utvalg elsykler i all hovedsak med Bosch motorer. Bosch er en av verdens ledende elektronikk produsenter og har produsert høykvalitets elektronikk til elsykkel bransjen i en lang årrekke. I tillegg til at kvaliteten på produktene er svært høy er også reklamasjonsordningen dersom noe skulle skje den desidert beste som finnes på markedet. Bosch er den eneste komponentprodusenten som gir 5 års garanti på sine produkter.

Noe av grunnen til at Bosch klarer å levere så høy kvalitet på produktene sine, og har så høy standard på servicen sin er fordi Bosch konsernet eies av en stiftelse. Selskapet jobber aktivt med samfunnsansvaret sitt, og for å drive teknologien fremover på en måte som kommer forbrukerne og samfunnet til gode.

Bosch Performance Smart system

Bosch Performance motoren har vært vår bestselgende elsykkel motor i ca 10 år. Utviklingen har vært stor i elsykkelbransjen på disse årene, men Bosch har vært et hestehode foran konkurrentene fra år til år. Bosch Performance Smart System er den siste versjonen i denne serien med hele 75Nm dreiemoment. Det er mer enn nok til selv å trekke to barn i vogn opp bratte bakker i marka. Smart systemet gir deg mulighet til å koble elsykkelen sammen med mobilen og gjøre justeringer på hvordan sykkelen føles ut. Personlig føler jeg at standard oppsettet er det beste, men friheten verdsettes. De fleste modellene vi selger har enten denne motoren, eller den kraftigste og beste motoren fra Bosch: Performance CX.

Bosch Performance CX motoren er den motoren som er plassert på alle toppmodeller, stisykler og lastesykler fra Focus og Kalkhoff. Disse motorene spytter ut 85Nm og er et av markedest aller beste motorer. Et lite obs på «Nm» målet så er motorene fra Bosch, Shimano og Yamaha med 85 Nm de kraftigste du får. Vi har hatt flere kunder som har prøvd rimlige elsykler men langt over 100Nm som likevel er svakere enn disse motorene. Kom gjerne innom å prøvekjør en elsykkel med Bosch Motor du også, så skjønner du hva vi mener!

Endeavour elsykkel – flerårig bestselger 

Endeavour serien er en allsidig og komfortabel serie med elsykler beregnet for en typisk norsk hverdag. Syklene har en oppreist men ikke bakoverlent; gjennomført kvalitet, men ikke overdrevet. 

Elsykkel med komfort

Med et justerbart stem og et kortere overrør på rammen sitter man rak i ryggen og mer avslappet i hendene. Dette gir økt komfort uten at det går nevneverdig utover effektiviteten til sykkelen. Sittestillingen er komfortabel selv om man skal sykle langt og også trå til litt.

Disse el-syklene er utstyrt med både dempegaffel og luftige dekk, som bidrar til økt komfort. Også når man drar på turer på humpete grusveier. De er også utstyrt med et litt mykere og bredere sete enn hva som er normalt. Ikke så bredt at man føler man sitter på en sofa, men bredt nok til å avlaste hofter og gi en mer avslappet sittestilling. 

Gjennomført elsykkel med god kvalitet

Endeavour serien er allsidige sykler for pendling og turer. Syklene er gjennomført med et kvalitetsnivå tilpasset daglig sykling på dårlige veier og variert vær. Når man er sliten etter jobb og skal plukke opp en trøtt krabat i barnehagen, er det godt å ha en komfortabel elsykkel med kraftig motor og godt utstyr. Og det er godt at sykkelen er slik hver dag. 

Syklene er utstyrt med de mest slitesterke Shimano girene, fra Altus til Deore XT. Dette gir deg trygghet om at sykkelen holder så lenge som mulig, til tross for at du kanskje ikke er så flink til å vedlikeholde sykkelen. Samtidig holder et godt vedlikeholdt drivverk ti ganger så lenge som et drivverk som ikke vedlikeholdes.

Folk har forskjellige behov, men veldig mange har også et behov for å komme seg enkelt og komfortabelt til og fra hjem, jobb og barnehage. Mange liker også å ta turen ut i marka en gang i blant. Er dette deg? Da er det en Endeavour du skal ha!

Mange budsjett, mange modeller

Prisen på Endeavour syklene varierer fra 30 000,- til 60 000,- og her ligger spennet fra en veldig god innstegsmodell til svært gode familiesykler med ekstra lastekapasitet og de sterkeste motorene. 

Den rimeligste modellen er fin for de med litt høye krav til sykkel, men et budsjett på tretti tusen. Hvis det er behov for både å trekke vogn med to barn, og ha med fulle sidevesker og ryggsekk, så bør man gå for de kraftigste variantene.  

Kalkhoff Endeavour vs Entice vs Agattu elsykkel

Hos Kalkhoff finner man tre serier med elsykler: Endeavour, Entice og Agattu. Alle syklene er gode elsykler til et variert bruk, samtidig har de hvert sitt fokus område.

  • Kalkhoff Agattu – elsykkel tilpasset bysykling, for komfortabel og smidig sykling i byen og rolige grusveier.
  • Kalkhoff Endeavour – svært allsidig elsykkel til pendling og tur. Rask på asfalt og komfortabel på grus. 
  • Kalkhoff Entice – en god allround elsykkel for deg som ønsker en allsidig sykkel til lange turer også i skog og mark. 

Hvilken ramme bør jeg velge?

Endeavour syklene kommer hovedsakelig i tre forskjellige rammetyper: Diamant, trapes og wave. Med litt forskjellig geometri har du mulighet til å velge en sykkeltype som passer dine preferanser så godt som mulig. 

Kalkhoff Endeavour – Gode elsykler til pendlere i Oslo

Med elsykler godt tilpasset en typisk pendler i Oslo, er Kalkhoff Endeavour et godt valg for de aller fleste. Dette er komfortable elektriske sykler til både damer og menn, som fungerer svært godt til både pendling eller en tur i marka. Nedenfor ser du noen av modellene våre.


Kalkhoff Endeavour 1B Move

Kalkhoff Endeavour 1B Move er basert på vår tidligere bestselger gjennom flere år Kalkhoff Pro Connect B9/B10. En godt utstyrt elsykkel med Bosch Performance motoren som har et både sterkere, jevnere og mer lydløst drag enn sin forgjenger. Elsykkelen er svært allsidig og er et godt alternativ for pendling med barn i vogn eller i barnesete. Ferdig utstyrt med skjermer, bagasjebærer, støtte og kraftig lys foran og bak. 

Farger: Matt grå, Rød, eller wasabi grønn.
Rammetype: Wave, Trapes, Diamant

Dersom du ønsker en litt rimeligere sykkel kan du kjøpe denne med 400Wh batteri og litt kortere rekkevidde til 30 999,-. 

Spesifikasjoner:
Ramme: Bosch V2, Aluminium 
Motor: Bosch Performance Smart System (75Nm)
Batteri: Bosch PowerPack 500Wh eller 725 Wh (Pris 36999,-/40999,-)
Gir: Shimano Acera 8 gir
Bremser: Shimano Hydrauliske skivebremser
Stem: Concept, Justerbart
Lys: Led foran og bak 20Lux

Kalkhoff Endeavour 3B Move

Kalkhoff Endeavour 3B Move er en av våre mest allsidige elsykler. Dette er en svært komfortabel elsykkel med fordelene fra en god hybridsykkel, slik at den kan brukes til både lange pendleturer eller turer i marka. Vår best selgende motor, Bosch Performance, gir elsykkelen mye kraft under alle forhold. Motoren drar sterkere og jevnere og er mer lydløs enn sin forgjenger. 

Finnes i ramme Wave

Ramme: Integrale 0.1, aluminium
Batteri: 13,4 Ah (500 Wh)
Motor: Bosch Performance 2020 (65Nm)
Bremser: Shimano MT200
Gir: Shimano Altus 
Stem: Concept SL, Justerbart
Dekk: 28″ Schwalbe Energizer Active Plus, 47-622
Lys: Herrmans MR GO, LED, 20 Lux

Kalkhoff Entice 5B Advanced

En rå elsykkel med særdeles god kvalitet og lekkert design!
Kalkhoff Entice 5B Advanced plus er en SUV av en elsykkel, med utstyr fra øverste hylle. Elsykkelen kommer med kraftige 29″ dekk fra Schwalbe, 625Wh batteri og Bosch CX motor på hele 85Nm. Slitesterkt drivverk med god utveksling gjør at du kan utnytte motoren godt under alle omstendigheter. Denne sykkelen er derfor veldig godt tilpasset til aktive barnefamilier som skal trekke vogn også på turer i marka. 

Sykkelen har en komfortabel sittestilling og en ordentlig dempergaffel som gir deg en veldig god sykkelopplevelse! Sykkelen har ekstra forsterkede komponenter som gir en maks totalvekt er på 170Kg, mot de fleste elsykler på 130-150Kg. Dette er derfor en veldig god elsykkel for barnefamilier!


Motor: Bosch Performance CX, Gen4 85Nm
Batteri: Powertube 625Wh
Lastekapasitet: Rytter + sykkel + last = 170Kg
Bremser: Shimano Deore M6100, 180mm
Gir: Shimano SLX 12s
Utveksling: 38, 10-51
Dekk: Scwalbe Smart Sam 57-622
Lys: Herrmans MR4
Ramme: Aluminium
Gaffel: Suntour Mobie25 Air, 75mm