top of page

Innlevering av sykler:

Hva er greit å huske på når man leverer sykkel til service?

1. Ta bort ekstrautstyr - Ved innlevering av sykkel til service skal sykkelen leveres uten ekstrautstyr. Låser, sidevesker o.l. tar mye plass og gjør det vanskeligere for oss å reparere sykkelen. Dersom sykkelen har tre lys foran, to lys bak, sidevesker, fire låser, sadeltaske, flaskeholder, verktøysett, springer til både hund og katt, så vil det bli mye vanskeligere å komme til og reparere de forskjellige komponentene på elsykkelen og det vil bli dyrere. 

 

2. Vask sykkelen - Sykkelen skal også leveres vasket. Skitne sykler sliter mer både på din egen sykkel, men også på verktøyet vårt. Svært skitne sykler vil derfor i noen tilfeller koste mer å reparere, enn om de var rene. Vi vasker ikke sykler. 

3. Lever innen klokken 10.00 - Dersom du har fått dato til reparasjon av sykkelen din, så skal sykkelen senest leveres innen klokken ti den aktuelle dagen, med mindre noe annet er avtalt. Sykkelbutikken åpner klokken 08.00 på hverdager og klokken 10.00 på lørdager. Sykkelen kan også leveres en dag i forveien. Annet kan avtales. 

4. Klar til henting samme dag - Sykkelen leveres innen klokken ti og den vil være klar til henting klokken 1600 samme dag, om ikke annet er avtalt. Dersom det skulle være mye som må byttes vil vi ringe for å avtale pris før vi begynner å reparere sykkelen og eventuelt avklare om det tar lenger tid enn først forespeilet.

5. Vi tilbyr ikke lagring av sykkel - Sykkelen skal hentes senest i løpet av tre dager, med mindre ikke annet er avtalt. Dersom sykkelen ikke er hentet etter tre dager påløper kr. 25,- pr. dag i lagringsutgifter. Etter 3 måneder blir sykkelen solgt. 

Når sykkelen er på service ringer vi deg med et prisoverslag dersom det er mye å gjøre, det er dyre deler som må byttes og vi ikke har avtalt noe på forhånd. Prisoverslag er gratis og helt uforpliktende. Dersom du ikke ønsker å utføre reparasjonen til forespeilet pris er det bare å hente sykkelen uten kostnad. Om vi ikke får tak i deg er det mulig sykkelen ikke blir ferdig samme dag, da vi ikke ønsker å sette i gang med store reparasjoner uten samtykke.

Dersom det ønskes taksering vedrørende hærverk tyveri eller forsikringsoppgjør vil det påløpe ekstra kostnad for dette. 

51404767_10155848753831850_2785322979066642432_o_edited_edited.jpg
bottom of page