Hope Challenge Oslo – 2019

For tredje året på rad arrangeres Hope Challenge i regi av EFCT! Oslo Sykkelverksted har i år vært så heldig å få være medarrangør. Hope Challenge er årets råeste event og vi utfordrer deg til å bli med!

Deltagere i alle fasonger, aldre og form klatret opp Grefsenkollen i inntil 23 timer mens de samlet inn penger til Hope for Justice. Organisasjonen jobber med å bekjempe det moderne slaveri, menneskehandel og tvangsarbeid. Hver dag forandrer de liv og redder ut mennesker fra denne forferdelige industrien – en person av gangen. I 2017 samlet arrangementet inn kr. 500.000, og i 2018 kr. 400.000 – penger som i sin helhet gikk direkte til organisasjonen. Bli med på enten å sykle eller løpe opp Grefsenkollen til du har klart det høydemål eller tidsmål du har satt deg. Hver gang du når toppen har du klatret 122 høydemeter (sykkeltrase), og du har disse utfordringene å velge imellom:

  • Galdhøpiggen – (2469m) 21 repetisjoner
  • Mont Blanc – (4808m) 40 repetisjoner
  • Mount Everest – (8848m) 73 repetisjoner
  • High Rouleurs Society (10000m) 82 repetisjoner (HRS)
  • 24 timers løp
  • Maraton (10 runder)
  • Halvmaraton (5 runder)

Hvorfor delta?

– Dette er en utfordring utenom det vanlige hvor du utfordrer deg selv mens vårt CREW serverer deg alt du trenger gjennom kveld, natt og dag – Du vil sykle og løpe sammen med mange andre og du vil oppleve glede, smerte, smil, gråt og vondter – du vil kjenne på hele følelses registeret – Du velger selv din distanse og tidsmål, og du kan forandre dette underveis

Aktiviteter

Oslo Sykkelverksted vil stille med demo elsykler for tilskuere og supportere. Samtidig kommer det noen unormale sykler som gir deg hjernekrøll. Vi vil også hjelpe deltagere med service på syklene under eventet. Sammen med resten av CREWet vil du være i trygge hender! Bli med på fest og tidenes utfordring i Grefsenkollen 3. August!