FOCUS ELSYKLER

FOCUS Elsykler til alle forhold

Av syklister – For syklister

Siden oppstarten i 1993 har tidligere verdens mester i Cyclocross, Mike Kluge, produsert svært gode tyske sykler til sykkelbutikker over hele Europa. Sammen med lidenskapelige syklister som elsker å sykle både til jobb og på fritid har Focus Bikes blitt et sykkelmerke som produserer mye kvalitet for pengene, som samtidig treffer et bredt publikum. 

Elsykler fra Focus Bikes 

Oslo Sykkelverksted har solgt sykler fra Focus Bikes i over ti år, og både vi og kundene våre har vært svært fornøyd. Focus elsyklene er mer sporty enn syklene fra søsterselskapet Kalkhoff. Der man får mer komfort hos Kalkhoff får man hakket mer slitesterkt utstyr hos Focus. Focus selger også i større grad mer sporty sykler rettet mot offroad. Ønsker du alt mellom en normal hybrid sykkel til en fullblods elektrisk utforsykkel har Focus elsykkelen for deg.

Elsyklene fra Focus er utstyrt med elektriske kvalitetskomponenter fra Bosch. Her for du god rekkevidde og overlegen trekkraft til en svært konkurransedyktig pris. Focus Bikes utstyrer syklene sine med kun de to sterkeste motorene fra Bosch Performance og Performance CX. 

Bosch er så sikre på kvaliteten de tilbyr, at de også gir med fem års garanti på alle komponentene de selger. Dette gjør blant annet Bosch til en av de mest overlegene leverandørene av elektriske komponenter til elsykkel. For oss som driver en ren sykkelbutikk med fokus på kvalitet, er det viktig for yrkesstoltheten å kunne tilby solide kvalitetsprodukter, og gi kundene en smidig og hyggelig prosess dersom det skulle være utfordringer med produktene. Dette er Bosch med på levere gjennom tyske kvalitets sykler som Focus Bikes.

Focus Planet

Planet Serien til Focus er vår bestselgende elsykkel serie, sammen med Endeavour serien fra Kalkhoff. Planet serien er en stilren og sporty elsykkel serie fra Focus med tanke på pendling og tur. Selv om syklene er sporty og mer fremoverlent enn Kalkhoff sine elektriske sykler er dette fortsatt veldig komfortable hybrid el-sykler. Her finner du din neste arbeidshest av en elsykkel om det er til pendling, frakt av barn, lange turer i marka eller langs fjorden. 

Akkurat nå (August 2023) har vi lakkskadesalg på et lite parti elsykler med kosmetiske skader. Les mer om Focus Planet 6.9 her.

Focus Aventura og Jarifa

Aventura elsyklene fra Focus er dønn solide hardtail terrengsykler også tilpasset muligheten for pendling i dress. Disse godt utstyrte syklene med skjermer, bagasjebrett og en komfortabel geometri tar deg raskt og enkelt til og fra jobb. Samtidig vil de kraftige 29 tommer dekkene og den solide forgaffelen spise opp grove grusveier og lette stier til kvelds. Denne serien er det nærmeste du kommer SUV innen elsykkel. Ønsker du en rimeligere versjon av Aventura, og er ikke ekstrautstyret så viktig for deg, er Jarifa serien midt i blinken. Samme sykkel, uten ekstrautstyr, mye rimeligere! Forskjellen mellom Aventura og Jarifa er at Aventura kommer fullt utstyrt med heldekkende skjermer, bagasjebærer og lys, mens Jarifa kommer uten.

Aventura modellen har vært en populær elsykkel i flere år, og våren 2023 kom modellen Aventura 6.7 på en solid andreplass hos TEK.no i en samletest for elsykler opp til 40 000,-. Dette er en svært allsidig og god elsykkel til alt fra pendling til turer i marka, og et veldig godt alternativ for deg som ønsker å trekke barn i vogn. Les mer om Focus Aventura² 6.7 her.

(scroll ned for å lese videre)

Focus Thron

Tur maskinen fra Focus er en fulldempet versjon av Aventura serien. Ønsker du deg en ekstremt komfortabel maskin til de lengste turene i marka, og fjellet, til alt fra grusveier til lette stier så er Thron et ypperlig alternativ. En mer komfortabel sittestilling enn de grovere sti syklene, med passe med vandring, slik at man føler det går an å sykle og ikke bare gynge opp og ned. Her får man smidigheten til en hardtail og komforten til en fulldempet!

Focus Jam

Fullblods fulldempet fremkomstmiddel for fortreffelige fornøyelser! Denne full suspension el sykkelen fra Focus gir deg mye morro på både grusveier og grove stier i marka eller fjellet. Denne sykkelen er ikke like sinna som Sam-Serien og passer derfor perfekt for deg som skal utforske alt fra grusveier og E6 til Ullevålseter, eller du som skal krysse fjell og vidde på flytstier med noen steinrøyser på veien. Focus Jam er en komfortabel fulldempet elsykkel utmerket til et variert røft bruk!

Snart kommer Focus Jam SL, en fulldempet elsykkel på under 20 kilo. Under 20 kilo! Smak på det. Vi fikk prøve prototypen i Spania i fjor, sykkelen sparker virkelig fra seg. Den føles som en vanlig stisykkel, men er elektrisk! Det er garantert at Focus elsykler, med Jam² SL som kroneksempelet på ingeniørkunsten deres, vil gjøre seg synlige som innovative og markedsdrivende på kvalitet de kommende årene.

Focus Sam

Er du på jakt etter en sinna maskin som gir deg morro dagen lang, enten det er ned bratte og hårete stier eller opp steile motbakker, da har du Focus Sam. En barsk fulldemper med aggressiv geometri, og veldig lang vandring. Bruker du denne til sitt fulle potensial bør du bruke full beskyttelse som ryggskinne og fullfjeshjelm! 

(scroll ned for å lese videre)

Focus Bikes elsykkel ride together ride beond

Stort utvalg av Focus elsykler

Vi har et stort utvalg av Focus elsykler. Lagrene er fyllt opp og vi er klare til å hjelpe deg med å finne en elsykkel som passer deg. Synes du det er vanskelig å finne en elsykkel som passer deg er det bare å komme innom butikken vår, eller slå på tråden på 22354865. Du kan også lese om hvordan man velger elsykkel her.
Velkommen til vår sykkelbutikk i Oslo.