Focus Aventura² 6.8 | Årets elsykkel?

Dette er en over to år gammel artikkel – les om årets tilsvarende modell her

Focus Bikes er et sykkelmerke som ble startet av tidligere Cyclocross verdensmester Mike Kluge. Med særdeles høyt fokus på kvalitet og allsidighet på sine sykler har Focus i en årrekke vært kjent for å lage sykler i ypperste klasse. Focus produseres i Tyskland på europas største sykkelfabrikk, sammen med andre kvalitetsmerker som Kalkhoff og Univega. Gjennom dette samarbeidet har disse tyske sykkel merkene også utviklet seg til å bli noen av verdens ledende produsenter av elsykkel. Årets allround modell fra Focus, Aventura 6.8, er en heftig elsykkel og trolig en av de kuleste maskinene vi noensinne har hatt inne våre elsykkel butikk. Med noe av det beste utstyret som finnes på elsykkel markedet, sammen med et elegant design på selve elsykkelen, er prisen på 33.990,- nesten til å le av! Tilsvarende modeller med samme utstyr, fra andre store leverandører ligger mellom 5.000,- og 10.000,- over i pris.

Kraftigste motoren fra Bosch

Focus Aventura 6.8 har har den kraftigste elsykkel motoren fra Bosch: Bosch CX motor med 75Nm dreiemoment. Den har en ren Shimano Deore linje på gir, bremser og nav. Derfor er elsykkelen svært slitesterk og klar for alle typer utfordringer. Aventura 6.8 kommer med 29″ hjul og en solid dempegaffel med hele 110mm vandring og remote lock out. Det integrerte 500Wh Bosch Powertube batteriet gir mer enn nok rekkevidde til et variert bruk og lange turer. Fullt utstyrt med kraftig lys, skjermer, bagasjebærer og støtte er dette også en svært funksjonell elsykkel som funker like bra til pendling som til oppdagelses turer i skog og mark. Elsykkelen kommer i enten grått eller rødt pulverlakkert ramme. Denne kan du sykle på kledd i dress! Ønsker du en sykkel hovedsakelig tilpasset asfalt, så er det mulig å oppgradere til 29″ asfalt dekk. Setter du på en setepinne med demping har du en svært effektiv og komfortabel elsykkel som ser veldig bra ut. Les mer om året tilsvarende modell, Focus Aventura 6.7, her https://www.oslosykkelverksted.no/produktside/focus-aventura-6-7-2022

Oslo Sykkelverksted er en stor elsykkel butikk på Grynerkløkka i Oslo. Vi har lang erfaring med salg av sykkel og elsykkel. Med et bredt utvalg av tilleggsutstyr og et stort verksted hvor du kan ta sykkelservice er Oslo Sykkelverksted et godt valg som faghandel for ditt sykkelutstyr. Velkommen innom!