top of page

Kalkhoff elsykkel

Som et av de eldste sykkelmerkene i Europa, har Kalkhoff klart å tilby svært god kvalitet i 100 år. Fabrikken holder fortsatt til i Cloppenburg i Tyskland, der bedriften ble etablert i 1919. Kalkhoff leverer svært høy kvalitet i forhold til pris, og er vårt klart bestselgende merke.

Kalkhoff selger i all hovedsak elsykler og sykler til vanlige pendlere og tur syklister. En elsykkel fra Kalkhoff gir deg svært mye elsykkel for pengene. Enten du skal sykle turer eller pendle har Kalkhoff en elsykkel til deg! De produserer årlig testvinnere i europeiske elsykkel tester. På din neste Kalkhoff kan du være sikker på at du blir fornøyd!

Kalkhoff Endeavour 1B Move

Endeavour elsykkel - flerårig bestselger 

Endeavour serien er en allsidig og komfortabel serie med elsykler beregnet for en typisk norsk hverdag. Syklene har en oppreist men ikke bakoverlent; gjennomført kvalitet, men ikke overdrevet. 

Elsykkel med komfort

Med et justerbart stem og et kortere overrør på rammen sitter man rak i ryggen og mer avslappet i hendene. Dette gir økt komfort uten at det går nevneverdig utover effektiviteten til sykkelen. Sittestillingen er komfortabel selv om man skal sykle langt og også trå til litt.

Disse el-syklene er utstyrt med både dempegaffel og luftige dekk, som bidrar til økt komfort. Også når man drar på turer på humpete grusveier. De er også utstyrt med et litt mykere og bredere sete enn hva som er normalt. Ikke så bredt at man føler man sitter på en sofa, men bredt nok til å avlaste hofter og gi en mer avslappet sittestilling. 

Gjennomført elsykkel med god kvalitet

Endeavour serien er allsidige sykler for pendling og turer. Syklene er gjennomført med et kvalitetsnivå tilpasset daglig sykling på dårlige veier og variert vær. Når man er sliten etter jobb og skal plukke opp en trøtt krabat i barnehagen, er det godt å ha en komfortabel elsykkel med kraftig motor og godt utstyr. Og det er godt at sykkelen er slik hver dag. 

Syklene er utstyrt med de mest slitesterke Shimano girene, fra Altus til Deore XT. Dette gir deg trygghet om at sykkelen holder så lenge som mulig, til tross for at du kanskje ikke er så flink til å vedlikeholde sykkelen. Samtidig holder et godt vedlikeholdt drivverk ti ganger så lenge som et drivverk som ikke vedlikeholdes.

Folk har forskjellige behov, men veldig mange har også et behov for å komme seg enkelt og komfortabelt til og fra hjem, jobb og barnehage. Mange liker også å ta turen ut i marka en gang i blant. Er dette deg? Da er det en Endeavour du skal ha!

Mange budsjett, mange modeller

Prisen på Endeavour syklene varierer fra 27 999,- til 49 999,- og her ligger spennet fra en veldig god innstegsmodell til svært gode familiesykler med ekstra lastekapasitet og sterkere motor. 

Den rimeligste modellen er fin for de med litt høye krav til sykkel, men et budsjett på under tredve tusen. Hvis det er behov for både å trekke vogn med to barn, og ha med fulle sidevesker og ryggsekk, så bør man gå for de kraftigste variantene.  

Kalkhoff Endeavour vs Entice vs Agattu elsykkel

Hos Kalkhoff finner man tre serier med elsykler: Endeavour, Entice og Agattu. Alle syklene er gode elsykler til et variert bruk, samtidig har de hvert sitt fokus område.

  • Kalkhoff Agattu er elsykkel tilpasset bysykling, for komfortabel og smidig sykling i byen og rolige grusveier.

  • Kalkhoff Endeavour er svært allsidig elsykkel til pendling og tur. Rask på asfalt og komfortabel på grus. 

  • Kalkhoff Entice er en god allround elsykkel for deg som ønsker en allsidig sykkel til lange turer også i skog og mark. 

Hvilken ramme bør jeg velge?

Endeavour syklene kommer hovedsakelig i tre forskjellige rammetyper: Diamant, trapes og wave. Med litt forskjellig geometri har du mulighet til å velge en sykkeltype som passer dine preferanser så godt som mulig. 

Diamant ramme sykkel
trapes ramme sykkel
Wave ramme sykkel

Diamant passer best for deg som ønsker en så effektiv sykkel som mulig. Det høye overrøret gjør rammen stivere og du får dermed mer av energien din ned i tråkket og inn i fremdriften.

Trapes passer deg som ønsker et kompromiss mellom komfort, effektivitet og stabilitet. Rammen har et lavere innsteg, men beholder fortsatt mye av stivheten til en diamant ramme.

Wave ramme har et helt lavt innsteg og en kortere avstand mellom styre og sete. Dette reduserer stivheten og effektiviteten, men øker til gjengjeld komforten betraktlig, samtidig som det er lettere å gå av og på sykkelen.