Kalkhoff Endeavour elsykkel

Endeavour serien er en allsidig og komfortabel serie med elsykler beregnet for en typisk norsk hverdag. Syklene har en oppreist men ikke bakoverlent; gjennomført kvalitet, men ikke overdrevet. 

Kalkhoff Endeavour 1B Move

Elsykkel med komfort

Med et justerbart stem og et kortere overrør på rammen sitter man rak i ryggen og mer avslappet i hendene. Dette gir økt komfort uten at det går nevneverdig utover effektiviteten til sykkelen. Sittestillingen er komfortabel selv om man skal sykle langt og også trå til litt.

Syklene er utstyrt med både dempegaffel og luftige dekk, som bidrar til økt komfort. Også når man drar på turer på humpete grusveier. De er også utstyrt med et litt mykere og bredere sete enn hva som er normalt. Ikke så bredt at man føler man sitter på en sofa, men bredt nok til å avlaste hofter og gi en mer avslappet sittestilling. 

Gjennomført elsykkel med god kvalitet

Endeavour serien er allsidige sykler for pendling og turer. Syklene er gjennomført med et kvalitetsnivå tilpasset daglig sykling på dårlige veier og variert vær. Når man er sliten etter jobb og skal plukke opp en trøtt krabat i barnehagen, er det godt å ha en komfortabel elsykkel med kraftig motor og godt utstyr. Og det er godt at sykkelen er slik hver dag. 

Syklene er utstyrt med de mest slitesterke Shimano girene, fra Altus til Deore XT. Dette gir deg trygghet om at sykkelen holder så lenge som mulig, til tross for at du kanskje ikke er så flink til å vedlikeholde sykkelen. Samtidig holder et godt vedlikeholdt drivverk ti ganger så lenge som et drivverk som ikke vedlikeholdes.

Folk har forskjellige behov, men veldig mange har også et behov for å komme seg enkelt og komfortabelt til og fra hjem, jobb og barnehage. Mange liker også å ta turen ut i marka en gang i blant. Er dette deg? Da er det en Endeavour du skal ha!

Mange budsjett, mange modeller

Prisen på Endeavour syklene varierer fra 27 999,- til 39 999,- og her ligger spennet fra en veldig god innstegsmodell til svært gode familiesykler med ekstra lastekapasitet og sterkere motor. 

Den rimeligste modellen er fin for de med litt høye krav til sykkel, men et budsjett på under tredve tusen. Hvis det er behov for både å trekke vogn med to barn, og ha med fulle sidevesker og ryggsekk, så bør man gå for de kraftigste variantene.  

Kalkhoff Endeavour vs Entice vs Agattu elsykkel

Hos Kalkhoff finner man tre serier med elsykler: Endeavour, Entice og Agattu. Alle syklene er gode elsykler til et variert bruk, samtidig har de hvert sitt fokus område.

  • Kalkhoff Agattu er elsykkel tilpasset bysykling, for komfortabel og smidig sykling i byen og rolige grusveier.

  • Kalkhoff Endeavour er svært allsidig elsykkel til pendling og tur. Rask på asfalt og komfortabel på grus. 

  • Kalkhoff Entice er en god allround elsykkel for deg som ønsker en allsidig sykkel til lange turer også i skog og mark. 

Hvilken ramme bør jeg velge?

Endeavour syklene kommer hovedsakelig i tre forskjellige rammetyper: Diamant, trapes og wave. Med litt forskjellig geometri har du mulighet til å velge en sykkeltype som passer dine preferanser så godt som mulig. 

Diamant ramme sykkel
trapes ramme sykkel
Wave ramme sykkel

Diamant passer best for deg som ønsker en så effektiv sykkel som mulig. Det høye overrøret gjør rammen stivere og du får dermed mer av energien din ned i tråkket og inn i fremdriften.

Trapes passer deg som ønsker et kompromiss mellom komfort, effektivitet og stabilitet. Rammen har et lavere innsteg, men beholder fortsatt mye av stivheten til en diamant ramme.

Wave ramme har et helt lavt innsteg og en kortere avstand mellom styre og sete. Dette reduserer stivheten og effektiviteten, men øker til gjengjeld komforten betraktlig, samtidig som det er lettere å gå av og på sykkelen. 

Kalkhoff Endeavour - Gode elsykler til pendlere i Oslo

Med elsykler godt tilpasset en typisk pendler i Oslo, er Kalkhoff Endeavour et godt valg for de aller fleste. Nedenfor ser du noen av modellene våre.

Kalkhoff Endeavour 1B Move

Kalkhoff Endeavour 1B Move er basert på vår tidligere bestselger gjennom flere år Kalkhoff Pro Connect B9/B10. En godt utstyrt elsykkel med Bosch Performance motoren som har et både sterkere, jevnere og mer lydløst drag enn sin forgjenger. Elsykkelen er svært allsidig og er et godt alternativ for pendling med barn i vogn eller i barnesete. Ferdig utstyrt med skjermer, bagasjebærer, støtte og kraftig lys foran og bak. 

Farger: Matt grå eller wasabi grønn.
Rammetype: Wave, Trapes, Diamant

Dersom du ønsker en litt rimeligere sykkel kan du kjøpe denne med 400Wh batteri og litt kortere rekkevidde til 28 490,-. 

Spesifikasjoner:
Ramme: Bosch V2, Aluminium 
Motor: Bosch Performance (65Nm)
Batteri: Bosch PowerPack 400Wh eller 500 Wh (Pris 28490,-/30499,-)
Gir: Shimano Altus 8 gir
Bremser: Shimano Hydrauliske skivebremser
Stem: Concept, Justerbart
Lys: Led foran og bak 20Lux

Pris: 30 490,-

Kalkhoff Endeavour 3B Move

Kalkhoff Endeavour 3B Move er en av våre mest allsidige elsykler. Dette er en svært komfortabel elsykkel med fordelene fra en god hybridsykkel, slik at den kan brukes til både lange pendleturer eller turer i marka. Vår best selgende motor, Bosch Performance, gir elsykkelen mye kraft under alle forhold. Motoren drar sterkere og jevnere og er mer lydløs enn sin forgjenger. 

Finnes i ramme Wave, Trapes og Diamant

Ramme: Integrale 0.1, aluminium
Batteri: 13,4 Ah (500 Wh)
Motor: Bosch Performance 2020 (65Nm)

Bremser: Shimano MT200

Gir: Shimano Altus 

Stem: Concept SL, Justerbart

Dekk: 28" Schwalbe Energizer Active Plus, 47-622

Lys: Herrmans MR GO, LED, 20 Lux

Pris: 33 490,-

Kalkhoff Endeavour 5S Familiesykkel

Kalkhoff Endeavour 5s er en perfekt elsykkel til småbarnsfamilien! Med en ekstremt sterk Shimano E8000 motor og et veldig godt gir system kommer du deg opp de bratteste bakkene, med hele familien på slep. Med kraftig motor som hjelper deg og barnevognen opp bratte bakker, er det veldig trygt å vite at det er svært gode bremser som hjelper deg trygt ned også. Shimano MT420 bremsene har dobbelt så mange stempler som vanlige skivebremser, noe som gir enda mer presis oppbremsing og mye mer bremsekraft i lange eller bratte nedstigninger. Sykkelen kommer fullt utstyrt med skjermer, bagasjebærer, kraftig lys og støtte. 

Denne elsykkelen er ekstra forsterket og har særdeles høy kvalitet i alle ledd. Med en maks totalvekt på 170Kg er dette også et godt alternativ om du trenger stor lastekapasitet på sykkelen. 

Motor: Shimano Steps E8000, 70Nm
Batteri: Shimano Integrated 540Wh 
Ramme: Integrale 0.5 Aluminium
Gir: Shimano XT 10s
Utveksling: Front 38, Rear 11-36
Bremser: Shimano MT420, 4 stempels kalipper

Pris: 39 999,-

Oslo Sykkelverksted har et stort utvalg Kalkhoff elsykler

Kalkhoff har et stort utvalg av flotte elsykler til et variert bruk. Nedenfor finner du utvalget av Kalkhoff elsykler som Oslo Sykkelverksted fører.