Kalkhoff Endeavour 5S Familiesykkel

Noen familier har ekstra behov for ytelse og kvalitet fra elsykkelen. Kalkhoff Endeavour 5S Familiesykkel er et godt valg for familiene som både skal trekke barn i vogn, ha barnesete og mye ekstra last. Sykkelen er utstyrt med den svært kraftige E8000 motoren fra Shimano på hele 70Nm. Sammen med en god utveksling på giret gir det deg mye futt i selv de bratteste bakkene når du har hele familien på slep. Samtidig er både ramme, hjul og bremser forsterket, slik at du kan være trygg på at sykkelen tåler aktivt og variert bruk med selv tung last.

Familiesykkel

En familiesykkel er godt tilpasset den varierte og aktive bruken til en småbarnsfamilie. Ønsker man seg en sykkel som er så trygg som mulig under alle omstendigheter, enten det er pendling med to barn i vogn og et i barnesete, eller om det er turer i marka med telt, soveposer, og mange ekstra kilo med mat og utstyr, så er en familiesykkel tingen. 

Trygge bremser

Familiesykkelen fra Kalkhoff er utstyrt med svært solide bremser fra Shimano. MT420 bremsene kommer med dobbelt så mange bremsestempel som på en standard skivebrems. Det gjør at lange oppbremsinger med mye last føles tryggere og mer kontrollert. Bremseskivene er også 180mm store både foran og bak, noe som også bidrar til en svært god bremseeffekt. 

Opp til 170 kg totalvekt

Vanlige elsykler har stort sett oppgitt totalvekt på mellom 120 og 140 kg.

 

Med ekstra forsterket ramme og hjulsett, med kraftige bremser og svært presist og driftsikkert gir, oppgir Kalkhoff en totalvekt på 170 kg på Endeavour 5S Familiesykkel. Dette er mellom 40 og 50 kg mer enn normalt på vanlige elsykler.

 

Du kan derfor laste sykkelen godt opp med både barn, matvarer og ekstra last, og likevel være sikker på at sykkelen gjør jobben den er ment til å gjøre.

 

Siden sykkelen har en normal geometri og sittestilling er dette derfor et veldig godt valg for de som ikke har plass, eller synes det blir kronglete med en lastesykkel.

Kalkhoff Endeavour 5S - Familie elsykkel

Kalkhoff Endeavour 5S - Familie elsykkel

kr 39 999,00Pris

Telefon: 22 35 48 65

Epost: post@oslosykkelverksted.no

Vi tar forbehold om mulige feil i tekst og bilder i annonsene