Elsykler fra Kalkhoff

Hundre års historie – Hundre års erfaring

Som et av de eldste gjenlevende sykkelmerkene i Europa, har Kalkhoff klart å tilby svært god kvalitet i 100 år. Fabrikken holder fortsatt til i Cloppenburg i Tyskland, der bedriften ble etablert i 1919. Etter 20 års produksjon hadde bedriften vokst fra et lite verksted til en stor fabrikk som produserte 700 000 sykkelrammer i året. I etterkrigstiden, når produksjonen til Kalkhoff var på sitt høyeste hadde fabrikken 1200 ansatte og produserte 5000 rammer hver dag.

Høy kvalitet til god pris

Kalkhoff leverer svært høy kvalitet i forhold til pris, og er vårt klart bestselgende merke. Med gjennomført kvalitet og tanke på god levetid, er også syklene til Kalkhoff lette å vedlikeholde. Det brukes i hovedsak kvalitets komponenter fra BBB og Shimano, som er to av verdens ledende produsent av sykkel deler. Samtidig som kunder er veldig fornøyd med Kalkhoff elsykler, så kommer elsyklene også svært godt ut i tester, både i Norge og utlandet.*

De som fører Kalkhoff

Det er i dag et titalls butikker som selger Kalkhoff i Norge. Felles for alle er at de er rene sykkelbutikker, med dyktige ansatte som er lidenskapelig opptatt av sykkel. Oslo Sykkelverksted stolte av å ha ført Kalkhoff i over 10 år, og det er stadig vårt desidert bestselgende merke, med svært fornøyde kunder.

Elsykler til alle typer hverdager

Kalkhoff har spesialisert seg på elsykler beregnet til pendling og turbruk har et godt utvalg av elsykler til et variert bruk. Enten du har lange transport etapper og er en aktiv pendler, om du ønsker en komfortabel og lekker elsykkel til bysykling, eller om du ønsker en oppreist og allsidig tur sykkel for lange turer i skog og mark eller på grusveiene på fjellet, så har Kalkhoff en sykkel som passer deg.

Høy komfort til en god pris

Agattu serien til Kalkhoff tilbyr høy komfort for en god pris. Syklene gir deg en oppreist sittestilling og i kombinasjon med demping i setepinnen og en myk og bred sadel for man en svært behagelig sykkelopplevelse. Syklene fortsatt så robuste at de også fungerer veldig bra til en og annen tur på grusvei.

Det beste fra to verdener Endeavour serien henter det beste fra to verdener. Med komforten til bysykler og med allsidigheten til en hardtail terrengsykkel ender man opp med en hybridsykkel som både kan brukes til alt fra pendling og rolige turer i byen til lange turer i skog og mark på veier med løst underlag. Perfekt for å oppdage Entice serien er i større grad tilpasset grus og ulendt terreng enn Endeavour serien. Med grovere dekk og mer solid hjulsett er dette en perfekt sykkel for å oppdage nye grusveier i marka eller på fjellet. Med et stilig design og integrert batteri og kabelføring har sykkelen et friskt og luksuriøst uttrykk.

Leter du etter elsykkel?

Er du på jakt etter elsykkel, skal bruke den i nærmiljøet, til pendling eller rolige turer marka og på fjellet, så har Kalkhoff mest sannsynlig en elsykkel som du vil like. Kom innom vår butikk i Sannergata 29a, så kan våre dyktige ansatte hjelpe deg med ditt valg av elsykkel.

– Testvinner tv2 hjelper deg: https://www.tv2.no/v/916340/ – Testvinner i en test utført av den nederlandske trafikk foreningen RAI: https://www.fietsawards.nl/news-posts/kalkhoff-entice-5-b-advance/