Black Friday 2022 – Oslo Sykkelverksted

Det er black month, black week, og snart black friday. Men ikke her. Vi har de siste årene valgt å ikke gjennomføre Black Friday. Kjøpepresset i samfunnet er enormt, og de fleste av oss har mye mer enn vi trenger.

Mange bedrifter benytter black friday til å promotere store tilbud for å tømme varelageret. Varelageret må ofte ned for å realisere kapital og gjøre selskap mer likvide i den store byttemåneden januar. Det er selvfølgelig beleilig for oss også å selge ut for store varelager i månedene før jul, men om det går på bekostning av at markedet oversvømmes med sykler solgt til innkjøpspris eller mindre, da tenker vi at noe er feil. Til tross for det utfordrende markedet de siste par årene har antall konkurser vært rekordlave, både på grunn av stor aktivitet i markedet, men også fordi bedrifter som egentlig ikke er liv laga får støtte av staten. Dette er til syvende og sist faktisk veldig ugunstig for kundene i form av at det er en stor driver for inflasjon. Det at vi ikke ønsker å promotere Black Friday betyr ikke at man ikke kan gjøre gode kjøp hos oss i november. Vi har flere modeller som vi selger rabattert, og det er mulig å gjøre gode kupp på utgående modeller.

Likevel mener vi at prisene på våre sykler er gode selv til full pris, spesielt om du medregner vår service og profesjonalitet i ditt kundeforhold. Bestill heller en time for service av den gamle sykkelen din, og gi den et litt lenger liv. Eller kanskje du er en av de heldige som egentlig ikke har behov for så mye ekstra, og kanskje du kunne tenke deg å ta en titt på «hjelp til jul» annonsene på finn.no og gjøre fredagen som kommer litt lysere for noen som går en vanskelig jul i møte! Det hadde vi satt pris på! Oslo Sykkelverksted ønsker deg uansett velkommen, enten du trenger å reparere sykkelen din, om du er på jakt etter en ny.