Delbetalingsløsning fra SVEA

En god elsykkel koster mye. Derfor kan det for noen være en god løsning å dele opp betalingen over flere måneder. Hos Oslo Sykkelverksted kan du velge delbetaling gjennom SVEA sin finansieringsløsning.

Avbetaling elsykkel svea

Vurderer du å velge delbetaling legger du varen du ønsker å handle i handlekurven, skriver inn personnummer og adresse, deretter velger du betalingsalternativet som passer deg best.

Du kan også klikke deg inn på denne linken og se hva det vil koste:
https://self3.svea.com/app/apply/47de939a-ad3a-434c-a57b-d0243e321a8a/new

Ulike alternativer for delbetaling

Det rimeligste alternativet er rentefri delbetaling over 6 mnd. Det kommer likevel etableringsgebyr på et slikt kjøp, men totalt er det det rimligste alternativet vi tilbyr. Dersom du kjøper en sykkel til 40 000,- fordelt over 6mnd, vil den totale summen med etableringsgebyr og termingebyr komme på 40 464,- . En slik løsning vil koste deg 6744,- i mnd i seks måneder.

Dersom du har behov for å utsette betalingen over en lenger periode er det lengste alternativet vi tilbyr 3 år. Da vil det samme kjøpet komme på totalt 50 599,- og månedlige avdrag vil koste 1406,- i måneden i 36 måneder (August 2023).

Klikk deg gjennom checkout for å finne ut hva ditt elsykkelkjøp vil koste.

Du kan lese mer om SVEA her

Andre betalingsmuligheter hos Oslo Sykkelverksted AS

Du kan selvfølgelig også betale på andre måter hos oss. Vi aksepterer vanlige bankkort, samt Visa og Master Card. Vi aksepterer ikke AmEx eller tilsvarende. Ønsker du å betale med faktura kan vi også sende deg eller din bedrift det. Ved betaling av faktura, må fakturaen være betalt før vi utleverer sykkelen. Det er også mulig å betale med kontanter hos oss.