Allsidig elsykkel til pendling

God elsykkel til både pendling og turer i marka – Focus Planet² 5.7 – Bestselgende elsykkel

En av våre bestselgende sykler har de siste årene vært en elsykkel som dekker de fleste behov en vanlig pendler har, på en veldig god måte.

OBS. Denne artikkelen er flere år gammel.

Focus Planet serien er en fullt utstyrt elsykkel serie med kraftig motor, veldig god batterikapasitet og en komfortabel sittestilling. Når designet på elsyklene samtidig er veldig elegant og tidløst er det ikke rart at modellene er populære. Med en veldig god pris for høykvalitets elsykkel å være, har Focus Planet² 5.7 vært den mest populære syklene i Planet² serien.

Ledelsen til en av de største motor-produsentene var på besøk i Norge for noen få år siden, og de skjønte plutselig hvorfor salget av de sterkeste motorene var så stort her. Her er det mange og bratte bakker. Syklene i Planet² serien er derfor utstyrt med den kraftige Bosch Performance motoren på 65Nm. Med god utveksling og kvalitetsgir fra Shimano får man utnyttet motoren på en god måte, slik at selv virkelig bratte bakker blir greie å sykle opp med en pjokken sovende i sykkelvognen bak.

Tidløst design

Planet serien har et enkelt og tidløst design. Enkle farger og få detaljer gir sykkelen en elegant look som ikke skriker etter oppmerksomhet. Det praktiske utstyret står også i stil med selve sykkelen og er er selve prikken over i’en. De heldekkende skjermene er både praktiske og elegante, spesielt når de står så godt i stil med resten av sykkelen. Kraftige lys foran og bak, med skjult kabelføring, er med på å gi sykkelen en god kvalitetsfølelse.

Elektronikk fra Bosch – En av verdens ledende elektronikk produsenter

Planet serien er utstyrt med den nyeste Bosch Performance motoren. Dette er en kraftig motor på 65Nm, og den mest allsidige motoren til Bosch. Den er utviklet med tanke på de typiske forholdene som norske pendlere står overfor, alt fra rolig sykling i flate bygater til bratte bakker i marka. Den nyeste Bosch motoren er mye mer lydløs enn forgjengeren og svært jevn og god å sykle med på alle assistanse nivåer. Den bestselgende Planet² 5.7 er også utstyrt med et 500Wh Bosch PowerTube batteri. De fleste kundene våre klarer fint mellom 40 og 80km på en oppladning på disse syklene. Men som du vet er landskapet i Norge like variert som den fysiske formen til innbyggerne. Rekkevidden er avhengig av svært mange faktorer som totalvekt, underlag, bakker, frekvens på tråkket(kadens), assistansenivå, temperatur, osv. Bosch har derfor laget en smart rekkevidde kalkulator som gir deg et estimat på hvor langt du vil komme med dine forutsetninger. De fleste modellene i Planet² serien, også Planet² 5.7, har Bosch Purion display. Et kompakt og oversiktlig display med informasjon om hastighet, gjenværende batteri, estimert rekkevidde, trip distanse og total distanse. Betjeningen av displayet er intuitivt og enkelt, med og betjenes i hovedsak med en pluss og minus knapp. På displayet finner man også en av og på bryter, samt en knapp for skyvehjelp/trilleassistanse.

Elsykkel til pendling

Focus Planet² 5.7 er en flott elsykkel til pendling. Her har du det viktigste du trenger som kraftig motor, stort batteri, slitesterkt kvalitetsutstyr og stilig design, til en veldig fornuftig pris. De fleste som skal kjøpe elsykkel med brukbar kvalitet har satt seg et budsjett på mellom 25 000,- og 35 000,- Når denne sykkelen har en pris midt i dette budsjettet har dette bidratt til elsykkelens populæritet.

Denne elsykkelen fungerer også svært godt til de som skal frakte barn. Her kan du både montere barnesete eller barnevogn.

Ønsker man bedre kapasitet, mer komfort og høyere kvalitet har Planet² serien flere modeller å velge mellom. Et annet populært alternativ er Planet² 5.8 som kommer med lavt innsteg, for høyere komfort.

En ledende sykkelbutikk i Oslo

Som en av de eldste sykkelbutikkene i Oslo har vi opparbeidet oss lang erfaring med salg og reparasjon av elsykler. Vi har solgt elsykler i over ti år og alle de ansatte sykler både sykkel og elsykkel aktivt. Siden hobby og jobb er det samme for oss, har vi kanskje verdens triveligste arbeidsplass. Som en bedrift som setter god service svært høyt har vi i Oslo Sykkelverkste fokusert produktutvalget vårt på tyske kvalitets elsykler. Focus og Kalkhoff har vært to av våre hovedmerker i mange år, og både vi og kundene våre er veldig fornøyde med syklene. Vi fører også et utvalg andre merker, som Haibike, Merida, Benno, DBS og GT. Med over 50 elsykkelmodeller på lager har vi mulighet til å finne en sykkel som dekker dine behov og møter ditt budsjett så godt som mulig. Se Oslo Sykkelverksted sitt utvalg av elsykler her! Velkommen innom for en prøvetur!

Focus Planet² 5.7

Veldig god elsykkel til pendling

  • Ramme: 6061 Aluminium
  • Demper: SR Suntour NEX, 63mm vandring
  • Motor: Bosch Performance 65Nm
  • Batteri: Bosch 500Wh Powertube, avtagbart
  • Display: Bosch Purion
  • Gir: Shimano Altus M2000
  • Kasett: Shimano HG400, 12-36t
  • Bremser: Shimano MT200 hydraulisk Skivebrems 180/180
  • Dekk: Schwalbe Energizer Active Plus, 47-622
  • Lys: AXA Blueline